Retourneren of ruilen bij Zwemeiland.nl

Je kunt binnen 30 dagen je aankoop herroepen, zonder opgaaf van reden. Dit heet “zichttermijn”. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het artikel. Als je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, kun je herroepen tot 30 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. Na herroeping heb je nog 14 dagen om het artikel naar ons terug te sturen.

Het artikel moet dan uiteraard ongebruikt zijn en compleet met, indien redelijkerwijs mogelijk, de oorspronkelijke verpakking. Het passen van kleding is geen enkel probleem. De zwembroeken dienen gepast te worden met schoon ondergoed eronder. Slippers dienen ook binnenshuis, op een schone vloer, gepast te worden. Indien je het product beschadigd hebt, kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Zwemeiland.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed.

Als je iets retour wilt sturen, download dan ons retourformuler (PDF). Geen printer? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.

De retourzending dien je zelf te frankeren. Meestal zijn deze kosten € 4,95, afhankelijk van het gewicht. Deze storten wij terug samen met het aankoopbedrag. Bijvoorbeeld: heb je iets besteld t.w.v. € 50,00 en stuur je dat retour naar ons, dan ontvang je € 54,95 terug van ons. (mits het artikel aan de gestelde eisen voldoet, zoals het label nog aan het product vast hoort te zitten).

Retourzending vanuit België 

Bij een retourzending vanuit België gelden andere retourvoorwaarden.

Je kunt jouw bestelling terugsturen naar:
Zwemeiland.nl
Fort Alexanderstraat 20
5241 XG Rosmalen
Nederland

De kosten voor de retourzending vanuit België zijn voor rekening van de koper.

Terugbetaling

Na ontvangst van de herroeping betalen wij alle ontvangen betalingen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen veertien werkdagen terug. Heb je verzendkosten aan ons betaald voor je bestelling, en retourneer je de volledige bestelling? Dan ontvang je ook deze verzendkosten van ons terug. Terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode als waarmee je je bestelling betaalde. Onze klantenservice neemt hierover contact met je op.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

Je kunt ook gebruikmaken van je herroepingsrecht indien je de koop wilt ontbinden. Gebruik hiervoor dit formulier: modelformulier herroepingsrecht

Een incompleet of beschadigd product

Ondanks dat wij alles in werking stellen om elke bestelling netjes, compleet en op tijd te leveren, kan het gebeuren dat er iets mis is met de bestelling.

Wij vragen je om dit zo snel mogelijk na ontvangst te melden bij onze klantenservice. Wij zorgen er dan voor dat je zo spoedig mogelijk alsnog het gewenste product in goede staat ontvangt. Geef op het retourformulier (PDF) duidelijk aan dat je een verkeerd of beschadigd product hebt ontvangen. De retourzending is dan uiteraard ook kosteloos.

Ruilen

Mocht de maat of de kleur van het product anders zijn dan verwacht kun je je artikel ruilen. Download het retourformulier (PDF).

Mocht de prijs van het alternatieve product lager zijn ontvang je het verschil uiteraard terug op je rekening. Je kan dat bedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen terug verwachten. Mocht de prijs van het alternatieve product hoger zijn dan neemt onze klantenservice contact met je op.

Mochten er andere vragen zijn omtrent garantie of onderhoud van producten dan kunt u kijken op de site of mailen via info@zwemeiland.nl

Nofollow