Hoe zoek je een goede broek voor de jonge zwemmers? Een jongens zwembroek moet namelijk lekker zitten bij het zwemmen, maar tijdens vakanties wordt deze de hele dag gedragen. Dan is het wel handig als deze jongens zwembroek bestendig is voor klimrekken en glijbanen. In een zwembroek wordt vaak ook gevoetbald en gegamed. Prettig is het dan dat de broek een goede koord rondom heeft en snel droogt. Zwemeiland.nl selecteert daarom alleen kinderzwembroeken die van stevig materiaal zijn en snel drogen.

Geen zorgen dus over die belangrijkste basis. Dan is het alleen nodig om te kiezen voor het juiste model en de kleur. Ook de strakke zwembroek, vaak verplicht bij zwemles en op campings in Frankrijk en Italië, koop je op Zwemeiland.nl.

(Ook handig zijn de zwemvleugeltjes met zachte voering en de uv-shirts!)

-50%
Oorspronkelijke prijs was: €39.99.Huidige prijs is: €19.99.

Voor Jongens zwembroeken ben je bij Zwemeiland.nl aan het juiste adres. #1 vader en zoon combinaties van Nederland. Jongens zwembroeken met mooie designs in diverse prijsklassen. Kijk ook eens bij Vader & Zoon voor leukste combinaties zwembroeken. Zit de juiste maat of uitvoering er niet bij? Neem gerust contact me ons op. Dan kijken wij samen met jullie wat de mogelijkheden zijn. Twijfel over de maatvoering? kijk op onze overzichtelijke maattabel, om de juiste keuze te maken.