Zwembroek voor kinderen waar let je op?

Jongens Zwembroeken

Wat als mijn zoon serieus een zwembroek moet?
Na de zwemluier gaat het voornamelijk om comfort en design.

Goed op zijn plek
Wat maakt een goede zwembroek goed passend? Omdat de meeste jongeren nog geen breed bekken hebben, zakken zwembroeken eerder af. Zeker met een goede duik is de kans op het verliezen groot. Een maat kleiner, met een strakkere boord is niet aan te raden, dan zijn de pijpen zo raar kort. Daarom is een broek met een koord helemaal rondom vaak een slimme keuze. Daarmee kun je de zwembroek om heel de taille goed aantrekken. Het koord heeft geen rek, dus heb je minder kans om je broek te verliezen als je ergens van afglijdt. Alle kidsbroeken van Shiwi hebben dit.
Binnenbroek
Een binnenbroek heeft als voordeel dat de mannelijke delen goed op de plek blijven zitten.
Zakken:
Bij kinderen is dit minder belangrijk. Vaak is een klein zakje wat goed dicht kan fijn. In de grotere kindermaten zitten zakken.
 
Materiaal
Het voordeel van stevig katoen is dat het wat beter bestendig is tegen glijbanen en stenen. Nadeel is dat het amper droogt. Daarom zijn de meeste zwembroeken tegenwoordig van nylon. Dit is sterk, licht en droogt snel. Nylon is van nature wat harder. Daarom heeft Shiwi een polyester peach, die voelt wat zachter aan. De peach look aan de buitenkant is mooi mat (minder glimmend en glanzend).
Waar ga je zwemmen?
In Frankrijk en delen van Italië zijn zwemshorts in zwembaden niet toegestaan. Dan is strakke zwemkleding verplicht. We hebben daarom een paar stoere designs in strakke uitvoering. Deze bieden wij aan van O’Neill en Shiwi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *