Strak Design Zwembroek

strak design

Op zoek naar zwembroeken met strakke designs?

Maar wat zijn strakke designs? Dit is namelijk erg persoonlijk. De een zoekt een zwembroek met effen kleuren, terwijl een ander juist een hele druk print interpreteert als strak design.

Waar ben jij naar opzoek?

Ben jij toch diegene die voor eenvoud gaat? Waarom opvallen? Een zwembroek heb je toch alleen maar nodig om het water in te kunnen? Dan is een basic zwembroek toch meer dan voldoende? Dit zijn meestal de zwembroeken die het gehele jaar verkrijgbaar zijn en vaak voor een schappelijke prijs.

O'Neill Zwemshort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Of ben je juist meer opzoek naar erg uitgesproken zwembroeken? Deze onderscheiden zich vaak door drukke prints, waar je van alles op kunt zien. Vaak zit hier een thema aan vast. Dit zijn vaak de wat duurdere zwembroeken, maar dat lijkt me ook wel logisch, gezien hier meer design achter zit en vaak meerdere kleuren worden gebruikt. Zoals deze Havana zwembroek van Shiwi.

Hippe Zwembroek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het kan ook zijn dat je een mix van beide wenst, een rusitige kleur met uitgesproken tekst bijvoorbeeld. Veel grote merken gebruiken deze manier om hun merk sterk te profileren. Ieder merk heeft daarin zijn eigen stijl, zoals bijvoorbeeld O’Neill

O'Neill Asphalt

Of ga je geheel in style door een combinatie te maken tussen je zwembroek en bijvoorbeeld een strandlaken? Ook dit is mogelijk bij Zwemeiland.nl met onze zwembroeken en strandlakens van Zeybra

Swimshort 2018Strandlaken Zeybra

Of kijk eens naar onze uitgebreide vader & zoon combinaties. Hoe stoer is het, voor iedere jonge jongen om hand in hand naast zijn grote voorbeeld (papa) in dezelfde zwembroek over het strand te lopen. Hierin is ruime keuze. En voor moeders is dit niet moeilijk om hun uit het oog te raken.

Zwemshort Vader En Zoon Petroleum Blue Shiwi

Met als definitieve conclusie: wat jij ook als strak design beschouwd, Zwemeiland.nl heeft het voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *