WAAR GAAN WE HEEN DEZE ZOMER?

heren zwembroek in alle maten

De vakantietijd komt eraan. Wat gaan we doen? De cijfers met Coronabesmettingen dalen snel. Dus dat geeft ruimte om plannen te maken en erop uit te gaan. Ook voor de komende zomer worden weer droge en warme maanden voorspeld. Kortom we mogen weer nadenken over vakantie en zwemmen. Waar kunnen en mogen we heen? Ministers in binnen- en buitenland blijven hun meningen bijstellen. Voor hen zijn de cijfers over besmettingen, kaarten van besmettingshaarden en de economische en sociale onderzoeken leidend. En misschien ook een beetje hun eigen zin in een lekkere stressloze vakantie en hun komende verkiezingscampagne.

Maar wat voor plannen kunnen we nu maken? Waar mogen we van dromen en wat kunnen we reserveren? Op https://www.anwb.nl/vakantie/reiswijzer is een zeer duidelijk en goed overzicht gemaakt. Per land kun je de huidige regels en beperkingen zien en wat we kunnen verwachten.

Bij Zwemeiland.nl hebben we een super nieuwe collectie die rekening houdt met de huidige regels. We hebben stoere zwemshorts met krokodillen, haaien en schorpioenen die iedereen gemakkelijk op 1,5 meter afstand houden. Tegelijkertijd hebben we felle neon kleuren waardoor je nog wel op 1,5 meter goed zichtbaar bent. En niet te vergeten de Coronaregel die voor mensen die samen een gezin vormen, extra mogelijkheden geeft. Onze designs zijn er voor groot en klein. Hierdoor is twinning voor het hele gezin mogelijk. Zwembroeken uit de vader en zoon collectie met een bijpassende tas in dezelfde print. In één opslag is te zien welke mensen een gezin vormen. Laat die zomer maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *