Ik ga op vakantie en ik neem mee?

sporttas
  • Zwembroeken

De zwembroeken die we tegenwoordig kennen heten officieel zwemshort. En het leuke van zwemshorts van Zwemeiland.nl is dat ze snel drogen en dan prima de hele dag te dragen zijn. Een leuk shirt erop en je kunt er overal mee binnenlopen. Handig toch?

  • Strandlaken

Een echte handdoek is fijn als je net het water uit komt als de zon vergeet te schijnen…Maar meestal doen we meer met een handdoek dan alleen afdrogen. We hebben bij Zwemeiland.nl de Hoodie. Met een hoodie kun je je eigen pashokje maken. Trek deze over je hoofd en niemand ziet wat en hoe jij je achter je handdoek verder afdroogt en aankleedt. Handig toch?

Daarnaast hebben we een hamamdoek van O’Neill die goed vocht opneemt en die je sportief om kan wikkelen.

Voor de mensen die houden van gezelligheid langs de kant hebben we toplakens. Deze zijn dun en stevig en zo gemakkelijk te gebruiken als uitnodigend kleed aan het water. (zelfs badlakens met bijpassende zwemshorts) Handig toch?

  • Zonprotectie

Dat de zon niet alleen lekker is maar ook gevaarlijk kan zijn voor de huid weten we inmiddels. Er zijn goede crèmes verkrijgbaar. Deze werken goed maar om de paar uur moet je wel weer smeren. In de gezelligheid van de dag kan dit nog wel eens vergeten worden. En in combinatie met zand is insmeren ook echt een irritatiefactortje.  Daarom zijn er stoere design UV shirts voor de kinderen die buiten heel de dag door actief zijn. Deze beschermen tegen het grotendeel van de straling de hele dag aan het water en in het water. Handig toch?

  • Short of shirt

Om nu heel de dag in je zwemkleding te lopen is geen goed idee. Of toch wel? Tegenwoordig zijn de zwemshorts zo snel droog en comfortabel dat alleen een paar shirts mee hoeven. Als je deze een paar keer wisselt kun je in vele situaties goed voor de dag komen. Geen shorts dus maar shirts!

  • Slippers

Iets om de onderkant van je voeten te beschermen is echt wel nodig. Je voeten beschadigen aan heet zand, scherpe voorwerpen is echt zonde voor de rest van je vakantie. Sandalen of sneakers zijn leuk en lopen super alleen bij het water is dit minder comfortabel. Een slipper uit verschillende rubberlagen samengesteld; met een goed profiel aan de onderzijde en een zachtere foam onder je voet. Ook die hebben we bij Zwemeiland.nl. Handig toch?

  • Koffer

Tja, altijd willen we overal iets van onze eigen spullen mee. Een koffer is fijn om kleren netjes op zijn plaats te houden. En bij een verre vliegreis is de koffer het meest stevig om al je spullen heel te houden. Als je per auto, fiets of trein reist, is het vaak juist gemakkelijker om tassen te werken gebruiken. Brunotti heeft hele praktische bags. Ideaal over je schouder naar het water of precies passend in je laatste lege bagageplek. Handig toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *