De zomer komt eraan… Welke zwembroek trek je nu aan?

Zwemshorts voor jong en oud

Campings en vakantieparken zitten overvol. Met dit zonnige weer wil iedereen zoveel mogelijk buiten genieten. Het is eindelijk weer om zwemshorts te dragen, in Nederland dan. Sommige mensen hadden de luxe om al eerder te genieten van het warme weer in het buitenland. In Nederland was het tot nu toch nog geen zwembroeken weer. Nu wel, en dan willen we daar ook 24h van genieten. Het water is misschien nog fris, maar bij het water is genoeg te doen. De wind is deze dagen ideaal om te zeilen. Surfers kunnen ook hun lol op. Ideale omstandigheden om dit seizoen mee op te starten.
Suppers blazen massaal weer lucht in hun board en de stranden zijn weer vol met spelende mensen. Want zowel groot en klein houdt wel van een beetje dollen met een bal en in het zand. Ook de luxere bootjes en jachten laten zich weer zien.
Bij Zwemeiland.nl vinden we het natuurlijk belangrijk om de zwemkleding te checken! Bij Zwemeiland.nl hebben we dit jaar badpakjes en zwemshorts. Zoveel leuke designs in mooie hippe kleuren! Rustig nature zwemshorts en felle kleuren om te shinen. En al deze topontwerpen natuurlijk in matchende zwemkleding. Zowel het watersportmerk Protest als het vertrouwde Shiwi heeft weer een hele mooie lijn zwembroeken en zwemshorts. Son of a Beach is een nieuw Brabants merk. Heel goed nagedacht over wat handig is voor jongen ouders. Van Son of a Beach hebben we dit jaar badpakjes met drukknoopjes, zwemshorts met steekzakken met rits, en dat al vanaf maat 80. Schattig, praktisch en mooi, dat maakt een uitstapje extra bijzonder. Bijzonder leuk!
Nog geen plannen voor een bezoek aan het water? Of wil je een keer wat anders in bijvoorbeeld het mooie Pinksterweekend? Kijk eens naar het Klompvaren in Hattum, bij Apeldoorn. Voor bootjes huren in Giethoorn, het Biesbos of de grote steden als Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Monnickendam is lang vooruit reserveren wel belangrijk. Wil je meer adrenaline dan kun je een haaien rit boeken met de Skyshark in Tholen, Zeeland. Om samen je band te versterken zijn er natuurlijk de mooie zeil- en surfspots van de Loosdrechtse plassen of het IJsselmeer (voor wat sterkere wind en wat ruiger water). Met Google vindt je ook geweldige plekken om te genieten op het water in het land van Maas en Waal. In Friesland en de Waddeneilanden heb je Google niet eens nodig. Daar ademt elk dorp watersport, genieten en gezelligheid. Genoeg te verzinnen dus als het water nog fris is, alleen zorg voor de zekerheid wel voor je zwemkleding.
Dus naast de basis van zon, (wind) en water mag de essentiële matchende zwemkleding niet ontbreken. Die kan gewoon vanaf de boot of het strand besteld worden. Voor 17.00 uur bestellen en het gaat diezelfde dag nog op de post. Zo makkelijk en leuk is het. Groot en klein in hetzelfde design.